Formulär

Saknar Ni nödvändiga blanketter ibland? Vi har tagit fram ett blankettförråd i PDF-format med en mängd olika blanketter som är bra att ha till hands för varje bostadsrättsförening. BoFormulär innehåller ett antal blanketter som enkelt kan fyllas i direkt på skärmen, skrivas ut och sparas om och om igen i obegränsad mängd.

Förrådet blir aldrig mera tomt! Ni behöver inte längre köpa lösa blanketter eller betala extra för dem hos olika blankettföretag. Med våra blanketter kan ni t.ex. skapa kompletta medlems- och lägenhetsregister, ändra uppgifter, spara dem på datorn och fylla i grundblanketten hur många gånger som helst.

BoFormulär omfattar allt från upplåtelseavtal, medlemsregister, lägenhetsregister, mötesprotokoll och påminnelseskrivelser till överlåtelseavtal och ansökan om ändring i lägenhet samt uthyrning i andra hand. Serviceblanketterna kan Ni förstås själva ta betalt för av era medlemmar/hyresgäster om ni önskar, och på så vis till och med tjäna på det hela i längden. Pris: 175 kr/blankett eller 2.900 kr för samtliga formulär inkl. moms. ("Totalpaket BoFormulär") Levereras på CD-skiva eller mailas till angiven e-postadress mot faktura.

Uppgifter beställare